måndag 11 mars 2013

Det är en annan gång

Det var en annan gång... Skulle mitt liv vara en saga skulle ordet "annan" uteslutas och historien skulle vandra från misär till total lycka. Och kära nån, vad jag önskar att så vore fallet nu!


I sagorna, i alla "det var en gång", går flickan omkring alldeles ensam i världen och vet knappt om att hon saknar sitt livs kärlek, förrän han står där framför henne, på knä med en blombukett i handen och erbjuder henne ett liv fyllt av glädje och älsklighet. "Det var en gång" och "de levde lyckliga i alla sina dagar".



Men när det handlar om en annan gång saknar flickan kärleken, hon söker och letar...och finner den! Men, eftersom det inte är den gången, utan en annan, är glädje, älsklighet och lycka inte alls så lätt att få ihop till en evighet. Och hur mycket hon än önskar på sin stjärna, försöker tappa skon vid midnatt och stänger in sig i sitt torn, är himlen bara mulen, skorna snörs på fötterna och från tornet når flätorna inte ner till marken så prinsen når aldrig upp... Livet är allt bra orättvist ibland.





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar